Гарантирани резултати

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори,
Ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигането на резултати. Те ще Ви вдъхновяват и мотивират, ще изградят специално за
Вас тренировъчен и хранителен режим, за да можете да получите желаните видими резултати, бързо, лесно и без риск от травми!

Фитнес директори:          Мартин Василев           Марин Димитров           Христо Димитров           Мартин Хаджиев          

Мартин Василев

ФИТНЕС ДИРЕКТОР

Завършил НСА с отличие,специализирал в областта на спортното хранене и изготвянето на биометрични анализи. Изнасяне на семинари за спорт и здравословен начин на живот. Ефективен при работа с хора желаещи да намалят телесното си тегло и да променят начина си на живот.

Марин Димитров

ФИТНЕС ДИРЕКТОР

От 10 години се занимава с различни видове спорт (фитнес, волейбол, плуване) От 4 години е инструктор и се занимава с изготвяне на хранителни режими и тренировъчни програми

Христо Димитров

ФИТНЕС ДИРЕКТОР

Завършил в НСА Занимава се с фитнес от 8 години Професионален опит във фитнес областта от 4 години Експерт в кондиционните тренировки, покачване на мускулна маса и редуциране на тегло Експерт в областта на правилното хранене и хранителните добавки Дългогодишен състезател по волейбол Познания в областта на конезитерапията и рехабилитацията

Мартин Хаджиев

ФИТНЕС ДИРЕКТОР

Занимава се със спорт от 15 години. Професионален стаж във фитнес сферата от 7 години. Бивш състезател по карате. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Нашите мастър треньори

Нашите фитнес гурута са екип от най-добрите професионалисти в сферата на фитнеса в страната с дългогодишен стаж и многобройни квалификации. Те обучават персоналните треньори как да провеждат правилно и максимално ефективно своите тренировки.

Марио Вътов

Сертифициран фитнес инструктор, учил и специализирал в Дубай Дългогодишен опит във фитнеса и от 9 години работи като индивидуален треньор Няколкократен шампион по силов трибой Експерт в тренировките, целящи загуба на мазнини, покачване на мускулна маса и Bodybuilding методи

Светослав Тасев

Занимава се професионално с фитнес от 10 години Професионален групов и личен треньор от 5години Завършил с отличие НСА със специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт“ Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills

Иван Христов

Завършил НСА с бакалавър треньор по лека атлетика и магистър – фитнес и здравословно хранене Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills Сертификат за аеробика стил – тоник Сертифициран треньор по TapOut от П. Дойчев Многократен държавен шампион на 60м,100м и 200м. Държавен рекордьор на 60м. с препятсвия Регистриран във федерацията по културизъм с лиценз Про

Иван Бакларов

Занимава се с фитнес от 15 години. Професионален опит в областта 9 години. Завършил НСА специалност Спортен мениджмънт. Преминал курс в НСА за инструктор по културизъм и фитнес-културизъм. Експерт в областта на храненето и хранителните добавки Експерт във функционалните тренировки. Послание: „Нека храната бъде твое лекарство”

Ричард Величков

Инструктор по Spinning и Tap Out. 3-годишен професионален опит. Завършил специализиран курс за фитнес и културизъм в НСА. Занимава се с лека атлетик от 6 години. Учи и специализира "Спортен мениджмънт" в НСА. Завършил курс за Spinning инструктор. Занимава се с Tap Out от 1 година. Обучен и трениран от основателя на Tap Out за България - Паскал Дойчев.

Алекс Асенов

Занимава се с фитнес от 7 години. Професионален фитнес треньор от 2години. Специалист в областта на редуциране на килограми и здравословни проблеми. Специализирано обучение в Pulse Fitness. Преминал курс за Миха Бодитек – EMS.

Нашите персонални треньори

Нашите персонални треньори са винаги насреща, за да направят постигането на целите ви приятен, лесен и бърз процес. С тяхна помощ Вие ще постигнете гарантирани резултати.

Адриян Ношков

Занимава се със фитнес от 7 години. Професионален стаж във фитнес сферата от 3 години. Професионалист в груповите тренировки по TapOut. Познания в областта на бойни спортове. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Антонио Ковачев

Занимава се с фитнес от 5 години. Професионален фитнес треньор от 3 години. Завършил курс в НСА за инструктор по културизъм и фитнес. Експерт във функционалните тренировки. Експерт в областта на храненето.

Атанас Атанасов

Завършил НСА с треньорски профил. Бивш състезател по лека атлетика, дисциплини 200м и 400м. Занимава се професионално с фитнес и функционални тренировки от 5 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки

Бранимир Кенанов

Занимава се с фитнес от 10 години Треньор по каяк с опит 9 години Опит като фитнес инструктор над 3 години Многократен републикански шампион по каяк Преминал специализиран курс към Pulse Fitness & Spa Предпочитан инструктор за бодибилдинг, функционални, а също така и силови тренировки.

Виктор Щерев

Бивш професионален състезател по карате – 5години. Занимава се с фитнес от 4 години. Специалист в областта на покачване на мускулна маса, силови и функционални тренировки. Познания в областта на здравословното хранене и хранителните добавки.

Георги Атанасов

Занимава се от 6 години. Сертифициран инструктор от 3 години. Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness. Консултант по хранителни добавки.

Георги Димитров

Занимава се с фитнес от 8 години. Професионален опит в областта от 4години. Консултант всферата на храненето и хранителните добавки. Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness.

Георги Петков

Занимава се с фитнес от 5 години. Бивш професионален джудо състезател. Сертифициран фитнес инструктор. Член в европейския съюз на фитнес инструкторите. Експрет в областта на храненето и хранителните добавки.Експерт във функционалните тренировки.

Димитър Гатев

Дългогодишен състезател по баскетбол. Занимва се с фитнес от 7 години. Професионален опит във фитнес областта от 2 години. Специалист в кондиционните тренировки, редуцирането на тегло и повишаването на двигателната активност. Познания в областта на здравословното хранене.

Димитър Иванов

Завършил колеж по спорт БиоФит с отличие. Занимава се с фитнес от 8 години. Професионален стаж във фитнес сферата от 4 години. Преминал курс за Миха Бодитек – EMS. Експерт в тренировките, целящи загуба на мазнини и bodybuilding методи. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Ива Тодорова

Занимава се с фитнес от 6 години. Професионален опит в областта от 3 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Костадин Терзийски

Занимава се със фитнес от 8 години. Специалист в тренировките, целящи покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини. Професионален опит във фитнес сферата от 2 години. Преминал специализирано обучение в Pulse Fitness.

Мартин Тодоров

Дългогодишен състезател по лека атлетика. Републикански шампион на 100м. Занимава се с фитнес от 10години. Сертифициран треньор от 5години. Специалист в редуцирането на тегло, изграждането на мускулна маса и кондиционните тренировки.

Мартина Сайкова

Занимава се с фитнес от 5 години. Професионален фитнес треньор от 2години. Специализирано обучение в Pulse Fitness. Експрет в областта на храненето и хранителните добавки.

Никола Щерев

Бивш професионален състезател по карате – 5години. Занимава се с фитнес от 4 години. Специалист в областта на покачване на мускулна маса, силови и функционални тренировки. Познания в областта на здравословното хранене и хранителните добавки.

Християн Сивилов

Занимава се с фитнес от 8 години. Преминал специализирано обучение в Pulse Fitness. Дългогодишен състезател по футбол. Експерт в областта на бойни спортове.

Нашите групови треньори

Груповите треньори са хората, които ще направят всяка Ваша тренировка интересна, забавна и разнообразна. Те следят за правилното изпълнение на всяко упражнение, мотивират Ви, създават екипен дух и Ви гарантират постигане на желаните резултати.

Аман Суд

Изучавал и специализирал йога в Индия - носител е на магистърска степен по спорт и йогийска наука. Завършва докторска степен (PhD) по Йога. Има много ефективни познания по йога, акупресура, хипноза, Кундалини масаж и кинезиология за лечение на физически и психически заболявания и смущения. Одобрен от Националния институт по спорт на Индия за треньор по йога, джудо и фехтовка. Преподава курсове по йога от 15 години на десетки места и е основател е на собствен вид йога „Yoga Walk”

Амейлия Райчева

Завършва спортната академия. Занимава се с бокс от 10 години. Многократен републикански шампион. Има опит като треньор от 4 години.

Антония Начева

Страстта на Антония е йогата. В частност преподаването на малки до средни групи 5-15 човека. Един от малкото треньори, които обръщат внимание на духовното водене в това древно изкуство. Изключително ефективна при хора с наднормено тегло, както и с проблеми или травми в костната структура.

Асен Василев

Многократен медалист по бокс от международни състезания в България и чужбина. Бил е национален състезател в представителния отбор от 1994 г. до 1997 г., както и е бил шампион на България за 1997 г. В спортната му кариера също е бил професионален боксьор и шампион за 2001 г. - 2003 г. Притежава следдипломна квалификация за инструктор по бокс от НСА

Борислав Николов

Йога обучение в Индия, Ришикеш – „Пармад Никетан Ашрам“ – хатха йога курс и Индия, Ню Делхи – йога курс към Индийската йога федерация. Дипломиран йога инструктор от Национална Спортна Академия -София. Преподава различни стилове йога – хатха йога, фат-бърнинг йога, виняса флоу йога, ащанга виняса йога, пауър йога.

Борислава Горанова

Занимава се с бокс от 16 години.Републикански шампион по бокс.Опит като треньор: 4 години. 

Велизара Младенова

Занимава се с йога от 4 години. Завършила е балетното училище и от 12 години се занимава с танци и балет. В момента учи в НАТФИЗ - танцов театър

Виктория Димитрова

Инструктор по зумба, преподавател от 2 години. Минала курс при полски зумба инструктор. Професионален танцьор, занимава се с танци от 11 години. Занимава се с фитнес от 2 години.

Гергана Борисова

Занимава се с групови тренировки от 5 години. Специлизирала е в силовите тренировки в зала, като в последствие решава да преподава известните Боди Пъмп и Тапаут. Групите и са винаги пълни, а клиентите твърдят, че преживяването, което Гери им предлага е незабравимо.

Диляна Костова

Състезател по волейбол - 15 години. За последните 5 години е инструктор по групови фитнес занимания. Занимава се с Пилатес от 5 години. Притежава квалификации от НСА, Move On Pilates Academy, МК Pilates, International Training Center.

Димитрина Алексиадис

Лицензиран ZUMBA® Fitness инструктор от 2012 г. Преминала е още обучения по Zumba Sentao™, Zumba® Kids + Kids Jr., Zumba® Pro Skills.

Емануела Георгиева

Занимава се с групови занимания повече от 10 години. Притежава сертификати за инструктор по: Aerobic, HIIT, Tabata, Bulgarian bag,Steel training (разновидност на BodyPump), Spinning, X body ( електро-мускулна стимулация). Сертифицирана е заздравословно хранене и хранителни режими. Тренирала е също така волейбол и фехтовка.

Жана Джилики

Занимава се с йога от 11 години, основател на собствен клуб и обучила редица последователи на йогата. Нейните класове се различават с по-дълбоко навлизане в духа на заниманието.

Кристина Узун

След различни опити в различни видове спорт, Кристина е избрала пътят на йога, благодарения на неин учител и наставник Д-р Аман Суд. Кристина преподава: Ащанга йога, Шивананда йога, Хатха йога, Йога Терапия, Ащанга Виняса.

Кристиян Георгиев

Републикански шампион за юнуши. Завършил специалност Бокс в „Национална Спортна Академия Васил Левски“. Специалист в персоналните тренировки.

Мария Ангелова

Сертифициран треньор по пилатес от 11 години. Занимава се професионално с пилатес, фитбол, гимнастика и аеробика. Предпочитана от хора, имащи за цел подобряване на физиечското състояние и хармоничното развитие.

Мария Божилова

Сертифициран инструктор по Kangoo Jumps. Занимава се активно с Kangoo jumps ot 5 години, а от 3 е професионален треньор. Преди това 18 години е тренирала Степ Аеробика.

Марияна Манева

Занимава се от 13 годишна със спорт - спортни танци, модерен джаз балет. От 1 година е преоткрила "магическите обувки" на Кангоо Джъмпс и е започнала да се занимава професионално като инструктор по Кангоо Джъмпс, след завършване на специализиран курс. С днешна дата, е част от семейството на един от най-успешните фитнес брандове в България - Pulse Fitness & Spa. "Спортът е начин на живот. Кангоо Джъмпс е танц и приключение, начин да се забавляваш, да моделираш тялото си и да изразиш себе си."

Наталия Симеонова

Занимава се със спортни и латино американски танци. Специализирала в груповите занимания като Тае-бо, хитовия паур джъмпс и традиционния пилатес. Стиловете, които прилага са интересни и иновативни.

Наташа Радуканова

Сертифициран спининг инструктор от “Spinning Club”, Ohaio. Занимава се професионално с групови часове по колоездене от 14 години, като всеки един нейн клас е определян като „незабравим спектакъл“.

Петко Петров

Републиканси шампион по бокс. Занимава се с треньорска дейност от 12 години. Преподава както на големи групи, така и индивидуални тренировки.

Петя Бояджиева

Тренирала е лека атлетика и спортни танци. Активно се занимава със спорт и фитнес от 8 години. Групов треньор по спининг и пилатес. Занимава се със спортни групи от 2 години. Преминала професионално обучение по спининг за България - RPM - Indoor Cycling Fitness Classes, както и обучение по пилатес.

Росица Георгиева

Инструктор по TAE BO и HIIT. С групови тренировки се занимава от 8 години като води групи по TAE BO, степ-аеробика, bodyshaping, интервални тренировки със средна и висока интензивност и тренировки на открито. Мотивация на трениращите и разнообразие в тренировките са водещи принципи за нейните класове.

Светлина Накова

Бивш състезател по спортна гимнастика. Сертифицран треньор по пилатес, канго джъмпс и спининг. Методите, които прилага в своите тренировки са иновативни и деадаптивни. Основното, на което тя залага е промяната в натоварванията и различен стрес.

Серафим Лазов

Тренировките, които води Серафим са Tapout, Body pump iCrossfit. 2-ри курс във Национална Спортна Академия Васил Левски – треньорски факултет. Специалист в областта на функционалните и силови тренировки, хранителните режими и суплементацията. Преминал специализирано обучение към веригата Pulse Fitness & Spa

Стела Георгиева

Заниманията, в които Стела е решила да се развива са Пилатес и Канго джъмпс. Изключително енергичен и зареждащ групата с енергия треньор. Нейните занимания се отличават с уникална атмосфера. Лиценизиран треньор по Пилатес от 2 години, а по Канго джъмпс от 3. Специалист в тренировките насочени към извайване на желаната женска фигура.

Нашите Miha Bodytec треньори

Нашите специализирани Miha Bodytec треньори ще Ви водят по пътя на едно вълнуващо фитнес преживяване. Електрофитнесът ще Ви помогне да постигнете своите цели бързо и неусетно чрез разнообразни и лесни за изпълнение тренировки.

Боян Велков

Занимава се със фитнес от 10 години Професионален стаж във фитнес сферата от 3 години Познания в областта на бойните спортове Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки Сертифициран инструктор по Миха Бодитек – EMS

Нашите специалисти по диетология и хранене

Нашият екип нутриционисти е винаги насреща за изготвянето на персонален хранителен режим, който да се съчетае с Вашата лична тренировъчна програма. Специалистите по диететика ще проследят Вашето състояние и история, ще направят всички нужни замервания и тестове на тялото Ви и ще изградят Вашата лична програма.

Райна Стоянова

Д-р Райна Стоянова е доказан диетолог с международен опит у нас и в чужбина. Завършва медицина през 2011 година, като наскоро специализира в гастроентерология. По време на следването си стажува близо до видни имена в сферата на храненето, като: Проф. Готие, Проф. Карел, Проф. Дюкан, както и различни хелтиливинг, кетъринг и уелнес компании, които разширяват погледа и подхода й към пациента. Към днешна дата консултира и изгражда хранителните режими в повечето известни кетърингови компании и пише почти ежедневно за различни ориентирани към здравето и „хелтиливинга“ медии. Също така е практикуващ лекар гастро-ентеролог в правителствена болница и постоянно води лекции пред широки аудитории на тема диететика и нутрициология.

Разберете как да станете сертифициран фитнес инструктор

Ако сте млад и енергичен и любовта към спорта Ви мотивира да се развивате във фитнес сферата, това, което Ви дели от мечтаната престижна работа са 6 само седмици. Направете първата крачка в правилната посока СЕГА!

PULSE Fitness Academy

Станете част от екипа на PULSE FITNESS

Станете инструктор във ФИТНЕС НА ГОДИНАТА 2015!

Избери файл (doc, docx, pdf, jpg, png)
Избери файл (doc, docx, pdf, jpg, png)

Изпратете Ваше CV