Pulse Fitness & Spa BULGARIA

Pulse Fitness & Spa Bulgaria е първият и най-големият от веригата фитнеси Pulse. Създадохме този клуб, за да отговорим на търсенето, появило се преди няколко години у нас - за място, в което можете да спортувате необезспокоявано, без да се налага да чакате за уреди, място, на което можете да реклаксирате с безброй спа глезотии, място, което членовете ни посещават с желание и удоволствие.

Тук ще откриете всички екстри, които един фитнес комплекс от световна класа предлага - над 200 броя последна генерация фитнес уреди, просторни зони за различен тип тренировки, десетки видове безплатни групови занимания, обучени персонални и групови треньори, иновативни технологии като електрофитнес и 3d dit скенер, просторни съблекални, басейн, огромен паркинг, ресторант, детски клуб, автомивка и още толкова много!

Разположен на над 5500 кв.м. Pulse Fitness & Spa е най-големият фитнес комплекс в България!

Тук могат да тренират над 400 човека без това да се отрази на комфорта им.

СИЛОВА ЗОНА

В Pulse Fitness & Spa има 3 обособени зони за силови тренировки.

В Life Fitness зоната на над 1200 кв.м. са позиционирани повече от 60 уреда със свободни или магазинни тежести, дъмбели, пейки и всичко небходимо за вашата тренировка. Всички съоръжения в тази зона са от най­-високия клас на лидерите на пазара Life Fitness.

Techno Gym зоната е разположена на 400 кв.м. и в нея има над 20 ултрамодерни уреда за силови тренировки.

Synergy етажът е снабден с няколко мултифункционални уреда от професионалната серия на Life Fitness Synergy 360. Те са съобразени с последните тенденции във фитнеса. Напомнят набиращия все по­голяма популярност street fitness, но са много по-­функционални и могат да се използват при всякакви метереологични условия в комфортните условия за трениране на закрито.

Уредите в тази зона предоставят безброй възможности за по­интелигентни, динамични и ефективни тренировки. Те са снабдени и с battle ropes – въжета, които са последният хит в фитнеса по света.

 


КАРДИО ЗОНА

В кардио зоната на Pusle Fitness & Spa има над 90 съоръжения. Всички те са от най­високия клас професионални уреди на Life Fitness и Techno Gym, което е гаранция за пълноценна и максимално безопасна тренировка.

Специално проектираната климатична инсталация, която обогатява въздуха с кислород, антибактериалната настилка и панорамната гледка към Витоша превръщат времето прекарано в клуба в истинско удоволствие.


СПА ЦЕНТЪР

Тук е най-големият спа център в София и е място, където ще откриете истинско спокойствие. Във внушителния спа център на клуба можете да релаксирате и да се заредите с енергия в много различни по вид кътове. Спа зоната е разположена непосредствено до басейна и на Ваше разположение са парнорамна сауна, панорамна и арома парни баня, турска баня и джакузи, финландска сауна, шоков басейн, елакс зона с топли каменни легла и ВИП релакс зона.


Видове групови занимания

Услуги

Victoria Spa

Eкзотичният бутиков спа център, част от единствената Азиатска спа верига в България.

ММА/ БОКС зала

Груповите занимания по бокс са напълно БЕЗПЛАТНИ за клубните ни членове.

TapOut зала

Специално оборудвана зала за една от най-хитовите в световен мащаб интензивни тренировки

Kangoo Jumps зала

Специално оборудвани студия за провеждане на над 100 БЕЗПЛАТНИ групови занимания седмично.

Басейн

 Плувен басейн с дължина от 25 м. и дълбочина от 1.60-1.80 м.

Електрофитнес MIHA BODYTEC

Последно поколение ултрамодерен уред за електро-мускулна стимулация

Спининг

Най-добрата спининг зала в страната

FIT3D proscanner

Ние искаме да помогнем на всеки един член на Pulse Fitness да постигне своите лични невероятни резултати

Power Plate

Power Plate е високо технологичен апарат, използващ принципа на вибрациите.

Солариум

За любителите на бронзовия загар

Ресторант

За ценителите на средиземноморската кухня.

Протеинов и фреш бар

Доказани марки здравословни фитнес храни и напитки

Диетологичен кабинет

Клуб Pulse Fitness & Spa разполага с диагностично-консултативен кабинет

Магазин

Мнгобройни артикули за вашата спортна визия и удобна тренировка

Pulse Teen

Тренировъчна програма за тийнейджъри /15 – 18 год./

Автомивка

Оставете на нас да се погрижим и за колата ви

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Адриян Ношков

персонален треньор
Занимава се със фитнес от 7 години. Професионален стаж във фитнес сферата от 3 години. Професионалист в груповите тренировки по TapOut. Познания в областта на бойни спортове. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Атанас Атанасов

персонален треньор
Завършил НСА с треньорски профил. Бивш състезател по лека атлетика, дисциплини 200м и 400м. Занимава се професионално с фитнес и функционални тренировки от 5 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки

Боян Велков

Miha Bodytec треньори
Занимава се със фитнес от 10 години Професионален стаж във фитнес сферата от 3 години Познания в областта на бойните спортове Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки Сертифициран инструктор по Миха Бодитек – EMS

Бранимир Кенанов

персонален треньор
Занимава се с фитнес от 10 години Треньор по каяк с опит 9 години Опит като фитнес инструктор над 3 години Многократен републикански шампион по каяк Преминал специализиран курс към Pulse Fitness & Spa Предпочитан инструктор за бодибилдинг, функционални, а също така и силови тренировки.

Георги Атанасов

персонален треньор
Занимава се от 6 години. Сертифициран инструктор от 3 години. Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness. Консултант по хранителни добавки.

Димитър Иванов

персонален треньор
Завършил колеж по спорт БиоФит с отличие. Занимава се с фитнес от 8 години. Професионален стаж във фитнес сферата от 4 години. Преминал курс за Миха Бодитек – EMS. Експерт в тренировките, целящи загуба на мазнини и bodybuilding методи. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Емануела Георгиева

групов треньор
Занимава се с групови занимания повече от 10 години. Притежава сертификати за инструктор по: Aerobic, HIIT, Tabata, Bulgarian bag,Steel training (разновидност на BodyPump), Spinning, X body ( електро-мускулна стимулация). Сертифицирана е заздравословно хранене и хранителни режими. Тренирала е също така волейбол и фехтовка.

Жана Джилики

групов треньор
Занимава се с йога от 11 години, основател на собствен клуб и обучила редица последователи на йогата. Нейните класове се различават с по-дълбоко навлизане в духа на заниманието.

Ива Тодорова

персонален треньор
Занимава се с фитнес от 6 години. Професионален опит в областта от 3 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Иван Бакларов

мастър треньор
Занимава се с фитнес от 15 години. Професионален опит в областта 9 години. Завършил НСА специалност Спортен мениджмънт. Преминал курс в НСА за инструктор по културизъм и фитнес-културизъм. Експерт в областта на храненето и хранителните добавки Експерт във функционалните тренировки. Послание: „Нека храната бъде твое лекарство”

Иван Христов

мастър треньор
Завършил НСА с бакалавър треньор по лека атлетика и магистър – фитнес и здравословно хранене Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills Сертификат за аеробика стил – тоник Сертифициран треньор по TapOut от П. Дойчев Многократен държавен шампион на 60м,100м и 200м. Държавен рекордьор на 60м. с препятсвия Регистриран във федерацията по културизъм с лиценз Про

Костадин Терзийски

персонален треньор
Занимава се със фитнес от 8 години. Специалист в тренировките, целящи покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини. Професионален опит във фитнес сферата от 2 години. Преминал специализирано обучение в Pulse Fitness.

Кристина Узун

групов треньор
След различни опити в различни видове спорт, Кристина е избрала пътят на йога, благодарения на неин учител и наставник Д-р Аман Суд. Кристина преподава: Ащанга йога, Шивананда йога, Хатха йога, Йога Терапия, Ащанга Виняса.

Кристиян Георгиев

групов треньор
Републикански шампион за юнуши. Завършил специалност Бокс в „Национална Спортна Академия Васил Левски“. Специалист в персоналните тренировки.

Марио Вътов

мастър треньор
Сертифициран фитнес инструктор, учил и специализирал в Дубай Дългогодишен опит във фитнеса и от 9 години работи като индивидуален треньор Няколкократен шампион по силов трибой Експерт в тренировките, целящи загуба на мазнини, покачване на мускулна маса и Bodybuilding методи

Мария Ангелова

групов треньор
Сертифициран треньор по пилатес от 11 години. Занимава се професионално с пилатес, фитбол, гимнастика и аеробика. Предпочитана от хора, имащи за цел подобряване на физиечското състояние и хармоничното развитие.

Марияна Манева

групов треньор
Занимава се от 13 годишна със спорт - спортни танци, модерен джаз балет. От 1 година е преоткрила "магическите обувки" на Кангоо Джъмпс и е започнала да се занимава професионално като инструктор по Кангоо Джъмпс, след завършване на специализиран курс. С днешна дата, е част от семейството на един от най-успешните фитнес брандове в България - Pulse Fitness & Spa. "Спортът е начин на живот. Кангоо Джъмпс е танц и приключение, начин да се забавляваш, да моделираш тялото си и да изразиш себе си."

Мартин Василев

Фитнес директор
Завършил НСА с отличие,специализирал в областта на спортното хранене и изготвянето на биометрични анализи. Изнасяне на семинари за спорт и здравословен начин на живот. Ефективен при работа с хора желаещи да намалят телесното си тегло и да променят начина си на живот.

Мартин Хаджиев

Фитнес директор
Занимава се със спорт от 15 години. Професионален стаж във фитнес сферата от 7 години. Бивш състезател по карате. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Наташа Радуканова

групов треньор
Сертифициран спининг инструктор от “Spinning Club”, Ohaio. Занимава се професионално с групови часове по колоездене от 14 години, като всеки един нейн клас е определян като „незабравим спектакъл“.

Паскал Дойчев

мастър треньор

Петко Петров

групов треньор
Републиканси шампион по бокс. Занимава се с треньорска дейност от 12 години. Преподава както на големи групи, така и индивидуални тренировки.

Райна Стоянова

диетолог
Д-р Райна Стоянова е доказан диетолог с международен опит у нас и в чужбина. Завършва медицина през 2011 година, като наскоро специализира в гастроентерология. По време на следването си стажува близо до видни имена в сферата на храненето, като: Проф. Готие, Проф. Карел, Проф. Дюкан, както и различни хелтиливинг, кетъринг и уелнес компании, които разширяват погледа и подхода й към пациента. Към днешна дата консултира и изгражда хранителните режими в повечето известни кетърингови компании и пише почти ежедневно за различни ориентирани към здравето и „хелтиливинга“ медии. Също така е практикуващ лекар гастро-ентеролог в правителствена болница и постоянно води лекции пред широки аудитории на тема диететика и нутрициология.

Ричард Величков

мастър треньор
Инструктор по Spinning и Tap Out. 3-годишен професионален опит. Завършил специализиран курс за фитнес и културизъм в НСА. Занимава се с лека атлетик от 6 години. Учи и специализира "Спортен мениджмънт" в НСА. Завършил курс за Spinning инструктор. Занимава се с Tap Out от 1 година. Обучен и трениран от основателя на Tap Out за България - Паскал Дойчев.

Светослав Тасев

мастър треньор
Занимава се професионално с фитнес от 10 години Професионален групов и личен треньор от 5години Завършил с отличие НСА със специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт“ Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills

Нашите клиенти за нас

 • Катя Нонива

  перфектна спа зона

 • Соня Немска – певица

  Обиколилa съм много фитнеси по света и Pulse e сред най-добрите.

 • Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

  Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

 • Даниел Петканов – репортер

  Фитнесът е истинско удоволствие в Pulse

 • Станислав Недков / Стъки – многократен шампион по ММА

  “Член съм на клуба от самото начало и с всяко следващо посещение виждам подобрение. Горещо препоръчвам Pulse Fitness&SPA!”