Pulse Fitness & Spa PLOVDIV

Pulse Fitness & Spa Plovdiv е най-новото попълнение във веригата фитнеси Pulse. Без значение дали сте начинаещ, напреднал или все още събирате смелост да влезете в залата, в Pulse Fitness & Spa Plovdiv винаги ще намерите разнообразие от услуги, активности и начини да релаксирате.

На площ от 4000 кв.м нашите клубни членове могат да се възползват от силова, кардио, спининг, стречинг зона, диетологичен кабинет, електро фитнес, протеинов и фреш бар, както и зали за групови занимания. Не на последно място е и огромният СПА център, в които ще откриете 12-местно джакузи, уникална мраморна парна баня, хималайска солна сауна и други.

Безплатно за всички клубни членове, предлагаме над 100 групови занимания, с които да допълвате своите тренировки. Може да избирате от занимания като BODYPUMP, Kangoo Jumps, TapOut, Пилатес, Кросфит, Йога и още.

Pulse Fitness & Spa Povdiv е най-скъпоценното бижу от веригата фитнеси. Оборудван е с последно поколение уреди за силови, кардио и функционали тренировки.

Тук е и уникалният СПА център, където ще релаксирате максимално.

СИЛОВА ЗОНА

Силовата зона е разположена на 1000 кв.м и е оборудвана с над 70 броя уреди на световно известните Life Fitness и Technogym. Може да се възползвате и от зона за функционални тренировки, която е богато оборудвана с всичко необходимо.

Зоните за силови и функционални тренировки са покрити с най-високия клас антибактериална настилка и климатизирани със специално проектирана вентилационна система за осигуряването на максимален комфорт на посетителите.


КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната съчетава в себе си над 50 броя чисто нови уреда от серията на Life Fitness, модел 2017. Тук ще намерите уреди като крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други, всички оборудвани с интерактивна мултимедия с телевизия, радио и интернет, за провеждане на максимално приятна и разнообразна тренировка.


СПА ЦЕНТЪР

СПА зоната е единствена по рода си и е бижуто на верига фитнеси Pulse. На площ от 1000 кв.м Ви предлагаме СПА терапии, традиционни и спортни масажи, пилинги, релаксиращи, отслабващи и екзотични процедури.  Това е мястото за абсолютен релакс и може да избирате да се поглезите в:

 • Хималайска сауна
 • Финландска сауна
 • Арома парна баня
 • Арома сауна
 • Панорамна парна баня
 • Хамам

Видове групови занимания

Услуги

Електрофитнес MIHA BODYTEC

Последно поколение ултра модерен уред за електро-мускулна стимулация.

Масажни студиа

Релакс и комфорт за тялото и духа.

Kangoo Jumps зала

Над 100 БЕЗПЛАТНИ групови занимания седмично

Спининг

Екранът на спинърите визуализира няколко различни трасета

Стречинг зона

В обособената стречинг зона може да загреете преди тренировка.

Съблекалня

Сигурност и удобство

Протеинов и фреш бар

Доказани марки здравословни фитнес храни и напитки

Паркинг

Място за Вашия автомобил

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Нашите клиенти за нас

 • Даниел Петканов – репортер

  Фитнесът е истинско удоволствие в Pulse

 • Мая Савова – тв водеща

  Любимото ми място за тренировки и релаксация!

 • Соня Немска – певица

  Обиколилa съм много фитнеси по света и Pulse e сред най-добрите.

 • Катя Нонива

  перфектна спа зона

 • Иван Гошов

  страхотни уреди, перфектно обслужване