Pulse Fitness & Spa PLATINUM

Platinum e клубът, който може да бъде описан само с една дума - ПОВЕЧЕ. Тук ще откриете повече от всичко - по-просторни зони, повече уреди, по-голям брой спа съоръжения, повече екстри.

Фактът, че в Pulse Platinum е помислено за всичко до най-малък дейтайл, го прави безспорен фаворит на нашите клиенти. Открийте удоволствието от качествена тренировка с уреди - последен писък на фитнес тенденциите и неповторим релакс в уникалната sky spa зона на комплекса с панорамна гледка към града и планината.

Pulse Fitness&Spa Platinum Ви дава повече от всичко - повече пространство, повече уреди, повече групови занимания за една максимално ефективна и приятна тренировка!

Тук ще откриете единствената по рода си в България SKY SPA зона!

СИЛОВА ЗОНА

Силовата зона е разположена на площ от 1500 кв.м. и е оборудвана с последно поколение уреди на най-добрите в света Life Fitness и TechnoGym. Над 40 машини са от лимитираните серии Selection, известни с удобните си ергономични био седалки и изключително функционалния дизайн.

Зоните за силови и функционални тренировки са покрити с най-високия клас антибактериална настилка и климатизирани със специално проектирана вентилационна система за осигуряването на максимален комфорт на посетителите.


КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната в Pulse Platinum предоставя над 80 кардио уреда - крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други, всички оборудвани с интерактивна мултимедия с телевизия, радио и интернет, за провеждане на максимално приятна и разнообразна тренировка.

Разположена на цял етаж, кардио зоната има уникална панорамна гледка към града.


SKY Спа

Безспорно, забележителна и единствена по рода си е и зоната за релакс SKY SPA на последния етаж на комплекса, от която се открива уникална панорамна гледка към Витоша и цяла София. За любителите на красивия бронзов загар, има изградени специални външни шезлонги, легнали върху "водно огледало" за разхлаждане в летните жеги.


Видове групови занимания

Услуги

Масажи

Оставете се в ръцете на професионалистите

Автомивка

Оставете на нас да се погрижим и за колата ви.

Електрофитнес MIHA BODYTEC

Последно поколение ултра модерен уред за електро-мускулна стимулация.

TapOut зала

Една от хитовите в световен мащаб интензивни тренировки

Kangoo Jumps зала

Над 100 БЕЗПЛАТНИ групови занимания седмично

Бокс зала

За любителите на силовите спортове

Sky Spa

Забележителната и единствена по рода си 

Спининг

Екранът на спинърите визуализира няколко различни трасета

FIT3D proscanner

Ние искаме да помогнем на всеки един член на Pulse Fitness да постигне своите лични невероятни резултати

Солариум

За любителите на бронзовия загар

Pulse Teen

Тренировъчна програма за тийнейджъри /15 – 18 год./

Автомивка

Оставете на нас да се погрижим и за колата ви

Съблекални

Над 500 шкафчета с персонално кодово заключване.

Магазин

Мнгобройни артикули за вашата спортна визия и удобна тренировка.

Протеинов и фреш бар

Доказани марки здравословни фитнес храни и напитки.

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Антония Начева

групов треньор
Страстта на Антония е йогата. В частност преподаването на малки до средни групи 5-15 човека. Един от малкото треньори, които обръщат внимание на духовното водене в това древно изкуство. Изключително ефективна при хора с наднормено тегло, както и с проблеми или травми в костната структура.

Асен Василев

групов треньор
Многократен медалист по бокс от международни състезания в България и чужбина. Бил е национален състезател в представителния отбор от 1994 г. до 1997 г., както и е бил шампион на България за 1997 г. В спортната му кариера също е бил професионален боксьор и шампион за 2001 г. - 2003 г. Притежава следдипломна квалификация за инструктор по бокс от НСА

Велизара Младенова

групов треньор
Занимава се с йога от 4 години. Завършила е балетното училище и от 12 години се занимава с танци и балет. В момента учи в НАТФИЗ - танцов театър

Виктор Щерев

персонален треньор
Бивш професионален състезател по карате – 5години. Занимава се с фитнес от 4 години. Специалист в областта на покачване на мускулна маса, силови и функционални тренировки. Познания в областта на здравословното хранене и хранителните добавки.

Виктория Димитрова

групов треньор
Инструктор по зумба, преподавател от 2 години. Минала курс при полски зумба инструктор. Професионален танцьор, занимава се с танци от 11 години. Занимава се с фитнес от 2 години.

Диляна Костова

групов треньор
Състезател по волейбол - 15 години. За последните 5 години е инструктор по групови фитнес занимания. Занимава се с Пилатес от 5 години. Притежава квалификации от НСА, Move On Pilates Academy, МК Pilates, International Training Center.

Димитър Гатев

персонален треньор
Дългогодишен състезател по баскетбол. Занимва се с фитнес от 7 години. Професионален опит във фитнес областта от 2 години. Специалист в кондиционните тренировки, редуцирането на тегло и повишаването на двигателната активност. Познания в областта на здравословното хранене.

Мария Божилова

групов треньор
Сертифициран инструктор по Kangoo Jumps. Занимава се активно с Kangoo jumps ot 5 години, а от 3 е професионален треньор. Преди това 18 години е тренирала Степ Аеробика.

Мартин Тодоров

персонален треньор
Дългогодишен състезател по лека атлетика. Републикански шампион на 100м. Занимава се с фитнес от 10години. Сертифициран треньор от 5години. Специалист в редуцирането на тегло, изграждането на мускулна маса и кондиционните тренировки.

Никола Щерев

персонален треньор
Бивш професионален състезател по карате – 5години. Занимава се с фитнес от 4 години. Специалист в областта на покачване на мускулна маса, силови и функционални тренировки. Познания в областта на здравословното хранене и хранителните добавки.

Стела Георгиева

групов треньор
Заниманията, в които Стела е решила да се развива са Пилатес и Канго джъмпс. Изключително енергичен и зареждащ групата с енергия треньор. Нейните занимания се отличават с уникална атмосфера. Лиценизиран треньор по Пилатес от 2 години, а по Канго джъмпс от 3. Специалист в тренировките насочени към извайване на желаната женска фигура.

Християн Сивилов

персонален треньор
Занимава се с фитнес от 8 години. Преминал специализирано обучение в Pulse Fitness. Дългогодишен състезател по футбол. Експерт в областта на бойни спортове.

Христо Димитров

Фитнес директор
Завършил в НСА Занимава се с фитнес от 8 години Професионален опит във фитнес областта от 4 години Експерт в кондиционните тренировки, покачване на мускулна маса и редуциране на тегло Експерт в областта на правилното хранене и хранителните добавки Дългогодишен състезател по волейбол Познания в областта на конезитерапията и рехабилитацията

Нашите клиенти за нас

 • Мая Савова – тв водеща

  Любимото ми място за тренировки и релаксация!

 • – Венета Харизанова, Мисис България

  “Прекрасно място! Прекрасни хора!”

 • Никол Петева

  Най-добрият фитнес в България!!!! Член съм още от създаването и не бих сменила за нищо на света.

 • Станислав Недков / Стъки – многократен шампион по ММА

  “Член съм на клуба от самото начало и с всяко следващо посещение виждам подобрение. Горещо препоръчвам Pulse Fitness&SPA!”

 • Даниел Петканов – репортер

  Фитнесът е истинско удоволствие в Pulse