Pulse Fitness DELUXE

Луксозен, екзотичен, с буржоазен дизайн и всичко необходимо за една пълноценна тренировка, този клуб ще ви завладее със своята атмосфера. Разположен в сърцето на София, Pulse Deluxe е най-удобната локация за всички работещи и живеещи в центъра на столицата, които държат на стила и уобството.

Вторият от веригата лайфстайл клубове Pulse е разположен на площ от над 1000 кв.м. и е оборудван с последна генерация уреди на Life Fitness и Techno Gym. Екстравагантният му и в същото време супер елегантен интериор е вдъхновен от един от най-известните в света фитнес дизайнери, чиито зали се посещават от звезди от ранга на Мадона, Джей Зи, Др. Дре, Брад Пит и др.

Клубът има 3 обособени зони за тренировки.

Pulse Fitness Deluxe е перлата в короната на нашите клубове.

3 поредни години награден за

СИЛОВА ЗОНА

В силовата зона на ваше разположение са над 30 машини Techo Gym от най‐луксозната им серия Element+, известна с удобните си ергономични био седалки, както и елегантния си и изключително функционален дизайн, който подобрява ефекта от тренировките и намалява риска от контузии.


КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната предлага над 40 уреда от професионалните серии на Life Fitness и Techno Gym, модел 2013 година – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други. Уредите са изработени специално за Pulse, без аналог в Европа. Почти всички те са снабдени с мултимедия, което превръща тренировката в истинско удоволствие.


Видове групови занимания

Услуги

Спининг

Екранът на спинърите визуализира няколко различни трасета

Протеинов и фреш бар

Доказани марки здравословни фитнес храни и напитки

Солариум

За любителите на бронзовия загар

Съблекални

Сигурност и удобство

Pulse Teen

Тренировъчна програма за тийнейджъри /15 – 18 год./

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Георги Димитров

персонален треньор
Занимава се с фитнес от 8 години. Професионален опит в областта от 4години. Консултант всферата на храненето и хранителните добавки. Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness.

Георги Петков

персонален треньор
Занимава се с фитнес от 5 години. Бивш професионален джудо състезател. Сертифициран фитнес инструктор. Член в европейския съюз на фитнес инструкторите. Експрет в областта на храненето и хранителните добавки.Експерт във функционалните тренировки.

Гергана Борисова

групов треньор
Занимава се с групови тренировки от 5 години. Специлизирала е в силовите тренировки в зала, като в последствие решава да преподава известните Боди Пъмп и Тапаут. Групите и са винаги пълни, а клиентите твърдят, че преживяването, което Гери им предлага е незабравимо.

Наталия Симеонова

групов треньор
Занимава се със спортни и латино американски танци. Специализирала в груповите занимания като Тае-бо, хитовия паур джъмпс и традиционния пилатес. Стиловете, които прилага са интересни и иновативни.

Петя Бояджиева

групов треньор
Тренирала е лека атлетика и спортни танци. Активно се занимава със спорт и фитнес от 8 години. Групов треньор по спининг и пилатес. Занимава се със спортни групи от 2 години. Преминала професионално обучение по спининг за България - RPM - Indoor Cycling Fitness Classes, както и обучение по пилатес.

Росица Георгиева

групов треньор
Инструктор по TAE BO и HIIT. С групови тренировки се занимава от 8 години като води групи по TAE BO, степ-аеробика, bodyshaping, интервални тренировки със средна и висока интензивност и тренировки на открито. Мотивация на трениращите и разнообразие в тренировките са водещи принципи за нейните класове.

Светлина Накова

групов треньор
Бивш състезател по спортна гимнастика. Сертифицран треньор по пилатес, канго джъмпс и спининг. Методите, които прилага в своите тренировки са иновативни и деадаптивни. Основното, на което тя залага е промяната в натоварванията и различен стрес.

Нашите клиенти за нас

 • Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing

  “Всички наши служители и клиенти споделят, че качеството на предлаганите услиги и оборудване в Pulse са на много високо ниво.”

 • Мая Савова – тв водеща

  Любимото ми място за тренировки и релаксация!

 • Даниел Петканов – репортер

  Фитнесът е истинско удоволствие в Pulse

 • Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

  Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

 • Иван Гошов

  страхотни уреди, перфектно обслужване